Αναγκράμμα

Μυθιστόρημα
Εκδότης:
Ερωδιός
Έτος:
2013
ISBN:
9789604541430
Σελίδες:
264
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Αναγκράμμα
Τιμή εκδότη:€13,93
Η τιμή μας: €12,54
Αναγκράμμα
"Εγώ μια φορά μονάχα ερωτεύτηκα στη ζωή μου. Εκείνον που δεν δείλιασε μπρος στην εικόνα μου. Πολύ σύντομα ανακάλυψα πως με λυπόταν παρά με αγαπούσε. Έτσι, με τον καιρό κλείστηκα στον εαυτό μου. Έκανα φίλους τις κούκλες, τη μουσική, τους ήρωες απ' τα παραμύθια. Μάλιστα, κάποια στιγμή αποφάσισα να τα σπουδάσω όλα αυτά. Και τα κατάφερα! Τελικά, φίλιωσα με τα πράγματα, μα λησμόνησα ολότελα τους ανθρώπους. Έγινα σύμπαν από μόνη μου, απέραντη, αυτάρκης.
Μέχρι που στη ζωή μου μπήκε αιφνίδια ο Λίτο. Έπρεπε απ' την αρχή να αφεθώ, να μη φοβάμαι πως θα πληγωθώ ξανά.
Να πάψω επιτέλους να αναγραμματίζω το καθετί για να μπορώ να αντέχω.
Τώρα ξέρω πως δύναμη μπορεί να 'ναι η στιγμούλα που μοιράζεται στα δυο. Γιατί οι παραστάσεις των δειλών κάποτε κατεβαίνουν. Κι είναι ευτυχής όποιος έμαθε από νωρίς πως είναι άλλο το σανίδι του θεάτρου κι άλλο εκείνο της αληθινής ζωής!"

Ένα βιβλίο για τα παιχνίδια του νου, για τον έρωτα και την καταλυτική του δράση επάνω στις φοβίες μας
Τίτλος βιβλίου:Αναγκράμμα
Υπότιτλος βιβλίου:Μυθιστόρημα
Εκδότης:Ερωδιός
Συντελεστές βιβλίου:Διακογιάννης, Νίκος (Συγγραφέας)
ISBN:9789604541430
Στοιχεία έκδοσης:Ιούλιος 2013
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία

Διακογιάννης, Νίκος

Διακογιάννης, Νίκος
Ο Νίκος Διακογιάννης γεννήθηκε στη Νίσυρο της Δωδεκανήσου το 1974 και είναι εκπαιδευτικός. Αφού εργάστηκε για ένα διάστημα ως ξεναγός, επέστρεψε στον γενέθλιο τόπο του. Εμφανίστηκε στα γράμματα το 2007 με το μυθιστόρημα "Τέρα Άμου" από τις εκδόσεις Αρμός, το οποίο προτάθηκε στη μακρά λίστα για το Athens prize for literature του περιοδικού "(δέ)κατα". Το 2009 κυκλοφορεί το μυθιστόρημα "Καθρέφτες στο χώμα" από τις ίδιες εκδόσεις. Τον Φεβρουάριο του 2011 σειρά έχει το μεταφυσικό θρίλερ "Ο ύπνος των αγαλμάτων", εκδόσεις Καλέντη,αφιερωμένο στη μνήμη του Πορτογάλου συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου. Τον Ιούλιο του 2013 απ' τις εκδόσεις Ερωδιός κυκλοφορεί το μυθιστόρημα "Αναγκράμμα", εμπνευσμένο από το τραγούδι "Allamiaeta" τουTiziano Ferro. Κατά περιόδους αρθρογράφησε στο περιοδικό Ο Διαβάτης της Νισύρου. Στην κινηματογραφική ταινία 'Η Νοσταλγός', που βασίζεται σε διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, συνεργάστηκε στη διασκευή του σεναρίου στο νισύρικο ιδίωμα. Από το 2006 είναι ο διαχειριστής του βιβλιοφιλικού -και όχι μόνον- ιστολογίου Τέρα Άμου. Η αληθινή ιστορία με τίτλο "Τα ψέματα ανθίζουν στην άμμο" είναι το πέμπτο κατά σειρά έργο του και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες