Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο Έλληνας

Εκδότης:
Οσελότος
Έτος:
2014
ISBN:
9789605641726
Σελίδες:
352
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο Έλληνας
Τιμή εκδότη:€13,00
Η τιμή μας: €11,70
Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο Έλληνας
Ένα... κυνήγι θησαυρού ξεκινά από την Κέρκυρα. Μας ταξιδεύει στη γειτονική Ιταλία και στο ζεστό Κατάρ μέσω της παγωμένης Μόσχας.

Στον Γιώργο Μαρκόπουλο, τον έμπειρο αστυνομικό, πτυχιούχο της Νομικής Αθηνών και με παρουσιαστικό καλοφτιαγμένου κινηματογραφικού αστέρα, έχει γίνει έμμονη ιδέα η σύλληψη των κακοποιών της ληστείας στην Εθνική Πινακοθήκη τον Ιανουάριο του 2012. Ο δρόμος για την εύρεση των κλεμμένων έργων είναι δαιδαλώδης. Μια ανθρωποκτονία σ' ένα πλουσιόσπιτο στην Κέρκυρα δίνει τη δυνατότητα σε αυτόν τον έξυπνο και διορατικό άνθρωπο να διεισδύσει σ' έναν κόσμο παρανομίας, διαπλοκής και διαφθοράς.

"Έχει το Miro!" φώναξε ο Μαρκόπουλος κτυπώντας το χέρι του στο γραφείο με τόση δύναμη που τα χαρτιά αναπήδησαν και σκορπίστηκαν κάνοντας τον Δήμα να παραπατήσει. Δεν είχε ξαναδεί τον διευθυντή τόσο θυμωμένο.
Τίτλος βιβλίου:Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο Έλληνας
Εκδότης:Οσελότος
Συντελεστές βιβλίου:Κορακιανίτη Ειρήνη (Συγγραφέας)
ISBN:9789605641726
Σειρά εκδότη:Έγκλημα στην Κέρκυρα
Στοιχεία έκδοσης:Ιούνιος 2014
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Αστυνομικό Μυθιστόρημα

Κορακιανίτη Ειρήνη

Κορακιανίτη Ειρήνη
Η Ειρήνη Κορακιανίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου πήγε σχολείο στο Αμερικανικό Κολέγιο. Σπούδασε Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Λοζάνης στην Ελβετία. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, eLearning. Το 2013, ύστερα από τριάντα δύο χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητας στον τουρισμό, σταμάτησε να εργάζεται και αφιέρωσε το χρόνο της στη συγγραφή, υλοποιώντας έτσι μια παλιά της επιθυμία. Έχει γράψει την αστυνομική τριλογία «Έγκλημα στην Κέρκυρα» η οποία αποτελείται από τα βιβλία, «Έγκλημα στην Κέρκυρα Ι, ο Έλληνας», «Έγκλημα στην Κέρκυρα ΙΙ, ο Κολομβιανός» κι «Έγκλημα στην Κέρκυρα ΙΙΙ, ο Ιταλός». Η «Θανάσιμη πιρουέτα» είναι το τέταρτο βιβλίο της. Έργα της, επίσης, έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά. Ζει στην Κέρκυρα. (Πηγή: "Εκδόσεις Οσελότος", 2023)

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες