Σεβαστιανός ο φοβερός!

Εκδότης:
Διάπλους
Έτος:
2017
ISBN:
9789606873706
Σελίδες:
32
Σεβαστιανός ο φοβερός!
Τιμή εκδότη:€12,90
Η τιμή μας: €12,26
Σεβαστιανός ο φοβερός!
Η συγγραφέας κ. Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου στο μουσικό αυτό παραμύθι της, με ευφάνταστο τρόπο μας δείχνει πως με συνθήκες αποδοχής και αγάπης μπορεί να αποτραπεί η περιθωριοποίηση του ατίθασου και υπερκινητικού παιδιού. Τα παιδιά μας είναι η ελπίδα αυτού του κόσμου και τους αξίζουν όλες οι ευκαιρίες!
Ιωάννης Μαρωνίτης


Μέσα από κατάλληλες ενέργειες ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων, τα παιδιά μας μαθαίνουν να δημιουργούν φιλικές σχέσεις, λύνουν διαφορές, παίρνουν πρωτοβουλίες, μοιράζονται τις ανησυχίες τους, εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Έτσι βρίσκουν τρόπους συνεννόησης και αγκαλιάζουν με ζεστασιά το ζωηρό συμμαθητή, ο οποίος με τη σειρά του ανακαλύπτει και απολαμβάνει την αποδοχή και την φιλία τους.
Νατάσσα Γιάννακα
Τίτλος βιβλίου:Σεβαστιανός ο φοβερός!
Περιέχει:CD. Μουσική σύνθεση: Νίκος Ευθυμιάδης.
Εκδότης:Διάπλους
Συντελεστές βιβλίου:Τσακίρη - Παπαθανασίου Λητώ (Συγγραφέας)
Γιαννόπουλος Νίκος (Εικονογράφος)
ISBN:9789606873706
Σειρά εκδότη:Οι Περιπέτειες του Μικρού Σεβαστιανού
Στοιχεία έκδοσης:Μάρτιος 2017
Κατηγορίες:Παιδικά - Εφηβικά

Τσακίρη - Παπαθανασίου Λητώ

Τσακίρη - Παπαθανασίου Λητώ
Η Λητώ Τσακίρη είναι Θεσσαλονικιά με καταγωγή από τη Νέα Μηχανιώνα. Γεννήθηκε δίπλα στη θάλασσα, μεγάλωσε με τις ιστορίες των προσφύγων της Μικράς Ασίας, και τις απίθανες διηγήσεις των παλιών Ναυτικών. Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα υπήρξε κειμενογράφος διαφημιστικών μηνυμάτων, εκφωνήτρια, παραγωγός & υπεύθυνη διαφήμισης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της ΔΕΘ. Έγραφε και επιμελούνταν αφιερώματα μόδας για τη Βόρεια Ελλάδα στο περιοδικό "Εlle", είχε δική της Διαφημιστική Εταιρία, και ήταν μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών με συμμετοχές σε πλήθος παραστάσεων (ενηλίκων & παιδικές) καθώς και στις Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Βόλου, με εξειδίκευση στην "Ψυχική Υγεία & την Ειδική Αγωγή" από το ΤΕΙ Λάρισας. Έχει κάνει "Εκπαίδευση Εκπαιδευτών" και είναι Πιστοποιημένη Εισηγήτρια του ΕΚΕΠΙΣ διδάσκει Δημιουργική Απασχόληση σε συναδέλφους μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, είναι ιδιοκτήτρια του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής "Λητώ" στην πόλη της Λάρισας, μητέρα δυο αγοριών, λατρεύει τα παιδιά και πάντα γράφει τους ρόλους για τις παραστάσεις των μικρών της μαθητών. Έμμετρά της έχουν δημοσιευτεί στο Περιοδικό "Παράθυρο στην Εκπαίδευση".

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες