Το κάλεσμα των άστρων
Μετά την 21.12.2012 πραγματοποιήθηκε ένας μεγάλος αριθμός κοσμικών μεταβολών και οργανικών διαφοροποιήσεων του ανθρωπίνου σώματος, λόγω του κβαντικού άλματος που πραγματοποίησε η Γη, το Ηλιακό σύστημα και ο σπειροειδής Γαλαξίας.
Μετά από αυτό το ορόσημο γεννήθηκε ένας νέος "Θεϊκός Κόσμος" που είναι το "6ο Γένος των Ανθρώπων" ή το "Γένος της Ανόδου στο Ανώτερο Επίπεδο Φωτός" που αναφέρει ο Πλάτωνας στον "Τίμαιο".
Η ανθρωπότητα ενεργεί ως ένας ενιαίος οργανισμός, συντονισμένος με τον γαλαξία μέσω κάποιου είδους τηλεπάθειας, την οποία αγνοούμε. Επιβάλλεται να λύσουμε τα προβλήματά και τις αντιπαλότητές μας, υψώνοντας τη νόησή μας στις αρμονικότερες σφαίρες της ομόνοιας, της κατανόησης και της ειρήνης, ώστε να μην καταστρέφουμε τον πλανητικό οργανισμό που μας φιλοξενεί.
Αν δεν μπορούμε να επιτύχουμε κάτι τέτοιο, ίσως χρειαστεί να κοιτάξουμε κάπου αλλού στο σύμπαν, όπου υπάρχει τέτοιου ύψους νόηση, ικανή να ανταποκριθεί στην πολιτισμική μας κρίση και να μας δώσει τη βοήθεια που απαιτείται. Κατά αυτόν τον τρόπο μέσω υψηλότερων νοητικών δονήσεων θα φορτίσουμε θετικά τη νοόσφαιρα του πλανήτη που μας περιβάλει.
Αυτή τη στιγμή οι Ολύμπιοι πραγματοποιούν επαφές στον ΟΗΕ με τους ηγέτες του Κόσμου. Η επιστημονική πραγματικότητα προσπέρασε τη φαντασία και έγινε φανταστική πραγματικότητα. Ο κόσμος μας γίνεται θεϊκός και οι Έλληνες απουσιάζουν παραμένοντες γονυπετείς σε μισάνθρωπα κοσμοείδωλα, την στιγμή που οι κβαντοφυσικοί έφθασαν μέχρι την πόρτα του δημιουργού και ΕΚΕΙΝΟΣ στη ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ του, τους χάρισε το "Σωματίδιό του Θεού".
Ήρθε η ώρα να βγάλουμε την μάσκα του θεοφοβούμενου που μας φόρεσαν παρά την θέλησή μας και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί να ανεβούμε τον ουράνιο Όλυμπο, εκεί όπου είναι το πεπρωμένο μας, από συμπαντική νομοτέλεια.

Γούδης, Χρίστος Δ.
Ο Χρίστος Γούδης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1947. Είναι καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών από το 1981 όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα από το 2001 είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και, από το 2003, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Είναι επίσης υπεύθυνος για το μεγάλο έργο της λειτουργίας του νέου ελληνικού τηλεσκοπίου "Αρίσταρχος".
Διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών κατά τις διετίες 1985-1987 και 1987-1989 και διευθυντής του Τομέα Θεωρητικής και Μαθηματικής Φυσικής, Αστρονομίας και Αστροφυσικής τα ακαδημαϊκά έτη 1999-2000 και 2000-2001. Υπήρξε ιδρυτής και διευθυντής σπουδών του Ελεύθερου Δημοτικού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΔΗ.ΠΑ) του Πειραιά, επί δημαρχίας Ανδρέα Ανδριανόπουλου (1987-1989) και ιδρυτής και διευθυντής του Γραφείου Επικοινωνίας του Δήμου Πατρέων, επί δημαρχίας Ευάγγελου Φλωράτου (1999-2000). Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.) Πάτρας (1999 - 2002).
Γνωρίζει επτά ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Πορτογαλικά) και έχει δημοσιεύσει εκτενές μεταφραστικό και πρωτότυπο ποιητικό έργο.
Συνέβαλε, από το 1982 και μετά, στην διαμόρφωση της ιδεολογίας και της πολιτικής φιλοσοφίας της ευρύτερης φιλελεύθερης, εθνικής, και ελευθεριακής Δεξιάς, αλλά και της πολιτικής της στην Έρευνα, την Παιδεία και τον Πολιτισμό, μέσα από τις δραστηριότητές του σε όλα τα think tanks της παράταξης, στο Κ.Π.Ε.Ε. (Κέντρο Πολιτικής Έρευνας και Επιμόρφωσης), την ΚΙ.Π.Α.Ε.Α. (Κίνηση για τον Πολυμερή Αφοπλισμό, την Ελευθερία και την Ασφάλεια της Ευρώπης), την Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. (Εταιρεία Μελέτης Προβλημάτων Συλλογικών), το Ι.ΠΟ.ΜΕ. (Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών), το "Φιλελέυθερο Φόρουμ", το ΚΕ.ΜΕ.Π.Ε. (Κέντρο Μελέτης Προβλημάτων του Ελληνισμού), τη θέση του ως υπεύθυνου ιδεολογίας και πολιτικής στο Ι.Δ.Κ.Κ. (Ινστιτούτο Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής") αλλά και τη συνεχή συμμετοχή του σε πολλές επιτροπές της ΝΔ για την Έρευνα και την Παιδεία. Παρά την ενεργό συμμετοχή του στα δρώμενα της ευρύτερης παράταξης, παραμένει κομματικά ανένταχτος και αυτοπροσδιορίζεται πολιτικά ως αναρχοδεξιός.