Η πρώτη μου ανάγνωση
Τα βιβλία της σειράς «Τα πρώτα μου βήματα στο Νηπιαγωγείο» στηρίζονται στις αρχές του νέου Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών και είναι σχεδιασμένα ειδικά για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.
Οι ευχάριστες δραστηριότητες και η σύγχρονη εικονογράφηση δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία:
να εξασκηθούν στη σωστή αναγνωστική φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά
να διαχωρίσουν τα γράμματα σε κεφαλαία και πεζά
να χωρίσουν τις λέξεις σε συλλαβές
να αναγνωρίσουν αρχικά και τελικά φωνήματα
να συνδέσουν τις λέξεις και το νόημά τους με τη βοήθεια των εικόνων
να διασκεδάσουν κολλώντας 48 απίθανα αυτοκόλλητα
Ένα χρήσιμο εργαλείο για την ομαλή μετάβαση του παιδιού στο Δημοτικό που μπορεί να αξιοποιηθεί δημιουργικά και από γονείς και από εκπαιδευτικούς.
Τίτλος βιβλίου: | Η πρώτη μου ανάγνωση |
---|
Περιέχει: | αυτοκόλλητα |
---|
Εκδότης: | Εκδόσεις Παπαδόπουλος |
---|
Συντελεστές βιβλίου: | Δεσύπρη, Ευαγγελία (Συγγραφέας) Γιαννόπουλος Νίκος (Εικονογράφος)
|
ISBN: | 9789604848379 | Εξώφυλλο βιβλίου: | Μαλακό |
---|
Σειρά εκδότη: | Τα Πρώτα μου Βήματα στο Νηπιαγωγείο | Σελίδες: | 47 |
---|
Στοιχεία έκδοσης: | Ιούλιος 2022 | Διαστάσεις: | 29x21 |
---|
Ηλικίες: | 4+ | Σειρά βιβλίων: | Τα Πρώτα μου Βήματα στο Νηπιαγωγείο |
Κατηγορίες: | Εκπαίδευση > Προσχολικά |

Kepler, Lars
Λαρς Κέπλερ είναι το λογοτεχνικό ψευδώνυμο των Αλεξάντρα Κοέλο Αντορίλ (γεννη. 1966) και Αλεξάντερ Αντορίλ (γενν. 1967), Σουηδών συγγραφέων και συζύγων. Το χειρόγραφο του "Υπνωτιστή", που γεννήθηκε από την κοινή τους αγάπη για τη νουάρ λογοτεχνία και τον κινηματογράφο, το υπέβαλαν ανωνύμως στον εκδότη του Στιγκ Λάρσον στη Σουηδία. Το βιβλίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής από την πρώτη στιγμή, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 35 γλώσσες και μεταφέρθηκε το 2013 στον κινηματογράφο από τον Λάσε Χάλστρομ. Τα βιβλία με ήρωα τον επιθεωρητή Γιούνα Λίννα είναι πρώτα σε πωλήσεις στη Σουηδία και μεταφράζονται με εξαιρετική επιτυχία σε περισσότερες από 36 γλώσσες.