Η επιχείρηση του 21ου αιώνα
Αν θέλετε πλούτο, πρέπει να τον δημιουργήσετε.
Πρέπει να καθορίσετε εσείς το μέλλον σας ελέγχοντας την πηγή εισοδήματός σας – σήμερα! Χρειάζεστε τη δική σας επιχείρηση και αυτό το βιβλίο θα σας δείξει πώς να τη δημιουργήσετε.
Μπορεί οι καιροί να είναι οικονομικά δύσκολοι για τους περισσότερους, όμως για πολλούς επιχειρηματίες είναι μια περίοδος γεμάτη ευκαιρίες. Όχι μόνο ήρθε η ώρα να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση, αλλά δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή. Αυτό το βιβλίο εξηγεί γιατί η δικτυακή αγορά αποτελεί το επιχειρηματικό πεδίο του 21ου αιώνα.
Οι συγγραφείς μοιράζονται τις οκτώ επιχειρηματικές συμβουλές που δημιουργούν πλούτο και τις οποίες προσφέρει το δικτυακό μάρκετινγκ. Αυτές θα σας επιτρέψουν να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε δύσκολες οικονομικές περιόδους, ώστε να κτίσετε ένα στέρεο χρηματοοικονομικό μέλλον.
Ο Robert Kiyosaki εξηγεί την επαναστατική επιχειρηματικότητα του δικτυακού μάρκετινγκ, αναλύοντας τους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν μια επιχείρηση στην επιτυχία κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το βιβλίο υποστηρίζει την πολυεπίπεδη επιχειρηματικότητα και καταδεικνύει γιατί αυτή αποτελεί την ιδανική οδό για τη δημιουργία πλούτου.
Είστε θυμωμένοι με τη διαφθορά στον εταιρικό κόσμο; Με το χρηματιστήριο και τις μεγάλες τράπεζες; Με το κράτος που κάνει λάθη; Ή… μήπως είστε θυμωμένοι με τον εαυτό σας που δεν αναλάβατε τον έλεγχο των οικονομικών σας νωρίτερα; Η ζωή είναι σκληρή.
Το ερώτημα είναι: Τι σκοπεύετε να κάνετε γι’ αυτό;
Μαρκαντωνάτος, Γεράσιμος Α., 1938-
Ο Γεράσιμος Μαρκαντωνάτος γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1938. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και με υποτροφία του ΙΚΥ συνέχισε τις σπουδές του σε αγγλικό πανεπιστήμιο, απ’ όπου πήρε διδακτορικό δίπλωμα στην κλασική φιλολογία. Αργότερα έλαβε επίσης πτυχίο αγγλικής φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δίδαξε για πάρα πολλά χρόνια στη μέση εκπαίδευση (1963-1996) απ’ όπου αφυπηρέτησε ως σχολικός σύμβουλος φιλολόγων. Δίδαξε επίσης για ένα χρονικό διάστημα στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έγραψε πάνω από 50 βιβλία που έχει εκδώσει ο εκδοτικός οίκος Gutenberg, και δημοσίευσε πολυάριθμα άρθρα και μελετήματα επί θεμάτων Αρχαίας και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Τα σπουδαιότερα έργα του είναι η διατριβή του για την τραγική ειρωνεία, οι κριτικοερμηνευτικές εκδόσεις του των τραγωδιών του Σοφοκλή "Οιδίπους Τύραννος", "Αντιγόνη" και "Φιλοκτήτης", του Ευριπίδη "Ιφιγένεια η εν Ταύροις" και του Θουκυδίδη "Περικλέους, Επιτάφιος" όπως επίσης και τα Λεξικά: "Βασικό λεξικό της αρχαίας ελληνικής γλώσσας", "Βασικό λεξικό της λατινικής γλώσσας", "Βασικό λεξικό λογοτεχνικών όρων" και "Λεξικό αρχαίων, βυζαντινών και λόγιων φράσεων της νέας ελληνικής" που έκαναν πολλές επανεκδόσεις και ανατυπώσεις. Έχει συγγράψει σειρές σχολικών βοηθημάτων για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και τη διδασκαλία της για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου. Τα βιβλία του αποτελούν τα πλέον έγκυρα και χρήσιμα ερμηνευτικά έργα που έχουν γραφτεί ως τώρα για διδάσκοντες και διδασκόμενους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Βασικός σκοπός τους είναι να προσφέρουν με φιλολογική επιστημοσύνη και παιδαγωγική μεθοδολογία ό,τι είναι απαραίτητο για την όσο το δυνατόν ανετότερη και πληρέστερη κατανόηση και πιο καρποφόρα ερμηνεία των αρχαίων ελληνικών κειμένων, που διδάσκονται στη μέση εκπαίδευση. Με την ποιότητα, την επιστημονική εγκυρότητα και την αισθητική αρτιότητα των εκδόσεων των βιβλίων του, ο Γεράσιμος Μαρκαντωνάτος είναι, ίσως, ο γνωστότερος και από τους σημαντικότερους συγγραφείς του είδους ανάμεσα στους συναδέλφους του φιλολόγους.