Πρίγκιπες και δολοφόνοι

Εκδότης:
Ίνδικτος
Έτος:
2010
ISBN:
9789605183806
Σελίδες:
275
Εξώφυλλο:
Μαλακό
Πρίγκιπες και δολοφόνοι
Εξαντλημένο από τον εκδότη
Πρίγκιπες και δολοφόνοι
"Ως τα δεκάξι ήμουν η σκλάβα της μητρός μου. Ότι λεφτά κέρδιζα τα έκλεβε. Τετράδιο είχε η Αδαμαντία Δραγάτση και σημείωνε στο τεφτέρι πόσες δραχμές εισπράττω και τα κατέθετε στο Ταμιευτήριο για να είναι υπό την εγγύηση του Ελληνικού Κράτους.
Ψέματα. Λούσα δικά της. Ολοκαίνουργια φορέματα και χρυσαφικά, τα δικά μου χρήματα, και διασκεδάσεις στις μπουζουκοταβέρνες του Πειραιώς παρέα με τον Τασούλη. Ελευθέρων ηθών η μάνα που μου έλαχε".

Ένα ταξίδι στο Ξυλόκαστρο. Κτέλ Κηφισού. Μια γυναίκα και τρία αγόρια. Οι Πρίγκιπες. Τελευταία απόπειρα τιθάσευσης της χαμένης αθωότητας. Στο βάθος οι περιούσιου γάμοι και ο βασιλιάς έρωτας. Παρελθόν πνιγηρό και ματωμένο. Εξομολογήσεις και βασανισμοί. Ήχοι χαμένων δεκαετιών.
Αναιρέσεις και υφέσεις μιας ζωής εν κινδύνω. Ψυχοστασίες.
Τίτλος βιβλίου:Πρίγκιπες και δολοφόνοι
Εκδότης:Ίνδικτος
Συντελεστές βιβλίου:Γεννάρης Μιχάλης (Συγγραφέας)
ISBN:9789605183806
Σειρά εκδότη:Λογοτεχνία της Ινδίκτου
Στοιχεία έκδοσης:Δεκέμβριος 2010
Κατηγορίες:Λογοτεχνία > Ελληνική Λογοτεχνία > Σύγχρονη Ελληνική Λογοτεχνία

Γεννάρης Μιχάλης
Ο Μιχάλης Γεννάρης γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Σπούδασε μουσική και νομική στην Αθήνα, το Αμβούργο και τη Γενεύη, και ζωγραφική στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες. Ασχολείται με τα εικαστικά (κυρίως μελάνια και μεικτές τεχνικές) και κατά καιρούς έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Στην πεζογραφία πρωτοεμφανίστηκε το 2006, διακρινόμενος στον ετήσιο, πανελλήνιο διαγωνισμό «Hotel Γ. Μ. Βιζυηνός» (με αφορμή τα 110 χρόνια από τον θάνατο του θεμελιωτή της νεοελληνικής διηγηματογραφίας) που διοργάνωσαν οι εκδόσεις Πατάκη. Ποίηση και διηγήματά του έχουν δημοσιευτεί σε ανθολογίες και σε λογοτεχνικά περιοδικά, και μεταφραστεί στα αγγλικά και τα ολλανδικά. Έχει γράψει θεατρικά έργα και μυθιστορήματα: Πρίγκιπες και Δολοφόνοι, Ίνδικτος 2010 (Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα, Βραβείο περ. Διαβάζω), και Ο Σαξοφωνίστας, Μεταίχμιο 2014. (Πηγή: "Εκδόσεις Ίνδικτος", 2022)

Είδατε πρόσφατα:

Δωρεάν μεταφορικά
SMS info
Τηλεφωνικές παραγγελίες